Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Wat is ons doel

2 min read

Sinds 2003 is de organisatie Stichting PARTY MANIA actief in Den Haag.
Stichting Party Mania wil het uitgaansleven van Den Haag stimuleren en jongeren kansen bieden om Den Haag als uitgaansstad op de kaart te zetten. Stappen in Den Haag bereikt 10.000 jongeren per week. Sinds 2015 zijn wij onder de naam Stappen in Den Haag te vinden.

Richard Kanters heeft Stichting Party Mania in 2002 opgericht met als doel Hagenaars te informeren over de uitgaansmogelijkheden van Den Haag. Tevens wilde hij zo stimuleren dat er meer goed georganiseerde feesten in Den Haag kwamen. De stichting richt zich op niet-Hagenaars en Hagenaars die interesse hebben in de uitgaansmogelijkheden van Den Haag.

Party Mania is klein begonnen en groeide gestaag. In 2005 is de website als beste uitgaanssite van Den Haag gekozen door de lezers van de Haagsche Courant.
Door alle positieve publiciteit kreeg de stichting een groot aantal fotografen aan zijn zijde.
Hierna heeft Party Mania de promotie campagne uitgebreid met als resultaat dat Party Mania in de zomer van 2005 meer dan 1600 bezoekers op een dag mocht verwelkomen. Dit kwam mede door een groot dance feest op het Malieveld waar veel mensen van buiten Den Haag op af waren gekomen, maar ook de diverse feesten in het Paard van Troje hebben een positief effect gehad.

Party Mania heeft in haar statuten opgenomen dat het nastreeft dat kunst en cultuur nauwere verbanden aangaan op de dansvloer. Het Haagse cultuuraanbod is erop gericht om jongeren zoveel mogelijk cultureel te laten participeren. ACKU richt zich daar ook op, maar dan vanuit de Haagse hogescholen. Party Mania kan hier aanvullend op werken door zich te richten op een sterke verwevenheid van kunst / cultuur en het uitgaan naar clubs en discotheken.

De toekomst van Party Mania en het uitgaansleven van Den Haag.
Stichting Party Mania streeft ernaar om Den Haag goed op de kaart te zetten. De duizenden jongeren in de Haagse regio moeten eenvoudig de weg kunnen vinden in het aanbod van het Haagse uitgaansleven. Rotterdam en Amsterdam moeten een alternatief zijn voor het veelzijdige Haagse uitgaansleven en niet de standaard.

Meer Nieuws

2 min read
1 min read
4 min read