ADO Stadion omgetoverd tot Hollands meezingfeest met topartiesten

Op 23 maart a.s. wordt het Cars Jeans Stadion (ADO Den Haag stadion) omgetoverd tot een groots Hollands meezingfeest! Door de strakke line-up met artiesten als: Mike Peterson, Henk Dissel, Willem Barth en vele andere toppers is er ruimte voor 700 feestgangers. Elusive Productions heeft gekozen om deze editie van Drinken & Dansen uit te roepen tot de ‘Carnaval Edition’. Deze editie belooft nu al hét Hollandse feest van dit jaar te worden! Tickets zijn nu verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten of via www.drinkendans.nl.

Dj Rob van Dijck zal de avond openen met een knallende feestbeat. Gevolgd door toppers als: Ricardo Smit, Peter La Haye, Wesley de Bruin, Henk Dissel, Julia van Helvoirt, Wesly Bronkhorst, Willem Barth en Mike Peterson staat de avond garant voor één groot meezing- en feestfestijn!

“We zijn zeer verheugd dat het gelukt is om zoveel topartiesten op één avond bij elkaar te krijgen. Door te kiezen voor de geweldige locatie in het ADO Den Haag stadion, is er ruimte voor maar liefst 700 feestgangers”, vertelt organisator Jiri Spaans van Elusive Productions.

Spaans vervolgt: “Vanwege het carnavalsthema (waarvoor overigens geen dresscode vereist is) en de strakke line-up, waarbij zangers worden afgewisseld door de beats van DJ Rob van Dijck, kan het niet anders dan een geweldig meezingfeest worden. Een editie waar volop ruimte is voor gezelligheid, dansen en een lekker drankje!”

Drinken & Dansen – Carnaval Edition

Zaterdag 23 maart 2019

Cars Jeans Stadion (ADO Den Haag stadion)

Tickets zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten en

op www.drinkenendans.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag