Een Museumnacht waar je het warm van krijgt…

Kaartverkoop start 13 augustus

DEN HAAG – Dertig Haagse musea openen in de avond van zaterdag 6 oktober 2018 hun deuren voor de negende editie van de Museumnacht. Geheel in het thema ‘In Vuur en Vlam’ wordt de bezoeker ondergedompeld in een programma van passievolle dansworkshops, hartstochtelijke poëzie en andere activiteiten waar je het behoorlijk warm van krijgt. Kaarten zijn vanaf 13 augustus te koop voor een Early Bird prijs van 14 euro. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze prijs.

Een vurige programmering
Den Haag maakt zich op voor de negende editie van Museumnacht. Het belooft een nacht vol culturele verrassingen en bijzondere belevenissen te worden. Bezoek 1001 Arabische nachten gevuld met handlezers en bijzondere Oosterse optredens in het Gemeentemuseum. Brouw je eigen ‘lovepotion’ in Museum Meermanno en schrijf erotische gedichten bij de Haagse Kuntskring. In Voorburg staat Museum Swaensteyn in het teken van de ‘Roaring Twenties’. Wie een liefje heeft, brengt de relatie naar the next level tijdens een workshop ‘Sexting’ in NEST. Tussen de mooiste kunst van de stad biedt Museumnacht Den Haag een vlammend programma.

Dertig musea voor de prijs van een rondje
Koop je ticket online vanaf 13 augustus voor een Early Bird prijs van € 14,-. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze prijs. Met één ticket bezoek je op zaterdag 6 oktober 2018 alle deelnemende instellingen en reis je met de Museumnachtbus. Wanneer de Early Bird tickets op zijn, betaal je €16,50. Met een ticket bezoek je na de Museumnacht nog één keer gratis een van de deelnemende musea.

Website www.museumnachtdenhaag.nl