Haagse Nachtburgemeester lanceert Clubhopping The Hague

Op 1 september gratis langs alle clubs en danscafés in Den Haag

Gratis toegang tot alle clubs en danscafés in de binnenstad van Den Haag, waarbij je met gemak doorhopt naar een volgende locatie met een treintje of een bus?  Op zaterdag 1 september 2018 wordt dit mogelijk in de hofstad met Clubhopping The Hague.
Op die dag slaat het nachtleven van Den Haag de handen inéén met als doel om het uitgaanspubliek in één nacht kennis te laten maken met alle uitgaanslocaties die de stad te bieden heeft.

Iedere locatie zorgt deze avond voor een spannende dance-programmering: of dit nu urban, dancehall, techno, house, drum & bass of disco is. Naast (inter)nationaal bekende DJ’s en acts, zal tijdens Clubhopping ook volop Haags talent aanwezig zijn. De programma’s worden later bekend gemaakt.

Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je vanaf 23:00 uur gratis hoppen bij meer dan 20 locaties in Den Haag, hiervoor pak je makkelijk het nachtvervoer.

Wil je op de hoogte blijven over de deelnemende locaties, het programma, het nachtvervoer en alle andere nieuwtjes? Neem dan een kijkje op www.clubhopping.nl Clubhopping The Hague gaat plaatsvinden tijdens het culturele weekend van Den Haag.


Noteer dit feestweekend in jouw agenda met o.a. ook het UIT Festival Den Haag op zondag 2 september