Vrijdag 24 augustus vindt de 1e editie plaats van Hollands Feest Aan Zee

Op vrijdag 24 augustus vindt de 1e editie plaats van Hollands Feest Aan Zee. Op het Zuiderstrand van Scheveningen, locatie Schollenpop, zijn op 24 augustus optredens van Tino Martin, Wolter Kroes, Peter Beense, John West, Mike Peterson, John Medley, Frans Ashwin en DJ Tom. De avond voor Schollenpop staat geheel in het teken van Hollandse Hits van deze zangers. John Medley zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

HFAZ is hét nieuwe Nederlandstalige muziekfestival op vrijdag 24 augustus 2018. En op deze eerste editie staat al gelijk een toplijst van artiesten op het programma. Met optredens van Tino Martin, Wolter Kroes, Peter Beense, John West, Mike Peterson, John Medley , Frans Ashwin en DJ Tom staat HFAZ garant voor een echt gezellig avondje Hollands. En dat allemaal op een unieke locatie. Het Zuiderstrand van Scheveningen! Zin in met warm zand tussen je tenen, een in de zee zien zakkende zon, deinend op en meezingend met Hollandse Hits een lekker drankje drinken? Dan is dit het evenement dat je niet mag missen!

Hier even de belangrijkste info op een rijtje; Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster a 22,50 per stuk. Ook zijn er een beperkt aantal VIP Tickets. Het terrein gaat open om 16:30 uur. De eerste artiest begint om 17:30 uur, de laatste eindigt om
23:00 uur.

Op HFAZ kan je drankjes en hapjes aanschaffen met speciale munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa’s. De munten zijn zowel tijdens HFAZ op 24 augustus als bij de dag erna op 25 augustus bij Schollenpop geldig. Schollenpop vindt namelijk plaats op dezelfde locatie. En Schollenpop is gratis toegankelijk. Dat is dus handig. Eigenlijk dus twee dagen Feest Aan Zee voor de prijs van één. Na Schollenpop zijn de munten niet meer bruikbaar. Eenmaal aangeschafte munten kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

Om te komen naar HFAZ adviseren wij te komen lopen of fietsen. Uiteraard is de locatie ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Er is zelfs goede parkeer gelegenheid. Maar gezien de te verwachte verkeersdrukte in de zomer adviseren wij toch te komen lopen of fietsen. In ieder geval voor de lokale bezoekers. Er is geen leegtijdsgrens, wel dienen kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding te zijn van een volwassene. Ben je enthousiast geraakt en wil je nog meer informatie lees dan ook nog even goed de huisregels, FAQ en Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn voor het bezoeken van HFAZ. O ja, en vergeet niet snel je ticket aan te schaffen! Want alhoewel het Zuiderstrand héél groot is zijn er maximaal 5.000 kaarten beschikbaar.

Meer informatie vind je op: www.hollandsfeestaanzee.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten