Nachtstemmen op de Grote Markt

Met zijn allen vroeg onder de wol, of slaat Den Haag de handen ineen voor passende geluidsnormen in horeca kerngebied waardoor de nacht weer levenslust krijgt?
Moet de gemeenteraad in actie komen voor meer studenten- en starterswoningen in de stad? Mag Den Haag wat jou betreft een stuk duurzamer worden?

Alice van Schoonhoven (publiciteit Grote Markt) : “We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk Hagenezen op 21 maart hun mening geven. Niet klagen maar stemmen!
We zien deze verkiezingen met spanning tegemoet, want het Haagse nachtleven lijkt op een kantelpunt te staan. Dit is het moment om de Haagse nacht nieuw leven in te blazen.

Laat daarom tussen 2 biertjes door je stem horen in het nachtstembureau op de Grote Markt! In de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 maart, kun je als eerste je stem al uitbrengen.

Van 00.00 tot 02.00 is er een speciaal nachtstembureau ingericht in Stadscafé de Boterwaag op de Grote Markt. Ben je niet zo’n nachtbraker maar ga je er liever op tijd in? Geen zorgen: je kunt ook woensdag 21 maart de hele dag nog stemmen tussen 07.30 en 21.00”.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten