DEN HAAG OUTDOOR VOORVERKOOP START VANAVOND

DEN HAAG OUTDOOR IS EEN FESTIVAL MET 5 AREAS, VELE NATIONALE EN INTERNATIONALE DJ´S EN VERSCHILLENDE MUZIEKSTIJLEN. HOU DE WEBSITE EN FACEBOOK GOED IN DE GATEN VOOR ALLE WEETJES RONDOM HET FESTIVAL.

De voorverkoop van de tickets voor Den Haag Outdoor 2018 gaat van start op woensdag 28 februari 2018 om 19.00 uur. Vanaf die datum kan JIJ ervoor zorgen dat je aanwezigheid op Den Haag Outdoor gegarandeerd is. De kaartjes zullen in verschillende fases meer gaan kosten naarmate Den Haag Outdoor 2018 nadert.

Zet een reminder in je telefoon, agenda, laptop, tablet, op de koelkast, boven je bed, whatever…. En bemachtig zo’n heerlijk fijngeprijsd early bird ticket. Hoe eerder je je tickets haalt, hoe minder je betaalt…. Dus wees er op tijd bij!! Hou de Facebook pagina van Den Haag Outdoor 2018 goed in de gaten voor alle weetjes rondom het festival. Ook de line-up zal op de eventpage bekend worden gemaakt, dus zorg dat je niks mist!

TICKETS

Facebook

Website Den Haag Outdoor