PARKPOP terrein op de schop!

De terreinindeling van Parkpop gaat vanaf 2018 op de schop.  Na meer dan 35 jaar precies dezelfde terreininrichting gehad te hebben, is het tijd dat Parkpop een make over krijgt. Immers, 35 jaar geleden was Parkpop nog een van de weinige festivals, nu is het er één tussen de +/- 980 andere festivals. Waar men in het verleden in Groningen de bus nam om naar Parkpop te gaan, is dat vandaag de dag natuurlijk allang niet meer het geval.  Men gaat naar een van de vele festivals in de buurt. De bezoekersopkomsten van toen zijn definitief verleden tijd en dus wordt het hoog tijd dat de terrein inrichting een beetje knusser van opzet wordt.

Niet alleen fysiek, maar ook het programma zal (een klein beetje) wijzigen, als dat de laatste jaren al niet aan de hand was.  Er zal één groot (open) podium zijn waar het programma wat ‘populairder’  van karakter zal zijn. Daarnaast zal er een grote tent verrijzen. In de tent zal het programma iets meer voor de liefhebber zijn, echter nog steeds voor een breed publiek en nog steeds een groot podium, maar iets intiemer van sfeer, al is t maar omdat het een dak heeft. Daarnaast dan nog steeds het Haags Podium/veld zoals je dat al kende van de afgelopen jaren. Wij denken dat deze modificaties alleen maar goed kunnen uitpakken.

Tot volgend jaar: 24 juni 2018!

Website Parkpop

Pagina Facebook

Event pagina Facebook