The Penthouse Champagne SkyBall

Op 31 december zorgt The Penthouse in Den Haag dit jaar voor een jaarwisseling om niet snel te vergeten met een Champagne SkyBall.

Vanaf 22.00 uur wordt het hoogste restaurant van Nederland een SkyBall. Waarbij het woord ’sky’ hier niet is overdreven. Voor de Champagne SkyBalll brengt een glazen lift je naar de 42ste verdieping. Waar je op 135 meter hoogte wordt verwelkomt door de party beats & dance classics van verschillende DJ’s en live muzikanten. DJ Coen Bom, bij veel stadsgenoten bekend van onder andere De Tempel, Asta, Cocoon en de Club <O> zal de oude tijden doen herbeleven. Om middernacht geniet je van het vuurwerk boven de skyline van Den Haag, vanaf de binnen en buitenbalkons.

Internationale gasten, bedrijven en toeristen weten de locatie goed te vinden. Maar veel inwoners van de regio Haaglanden weten nog helemaal niet wat voor een prachtig uitzicht, over de skyline van Den Haag, The Penthouse biedt. 31 December kan een uitgelezen kans zijn om hier verandering in te brengen.

Tickets voor het Champagne SkyBall bedragen € 75,- en geven recht tot toegang op het Champagne Skyball, champagne om middernacht en luxe hapjes tijdens de avond.

The Penthouse won dit jaar de Zilveren Ooievaar, de prijs voor uitzonderlijk ondernemerschap in Den Haag. En werd hiervoor door de Amerikaanse website TripAdvisor verkozen tot een van de beste en meest opmerkelijke restaurants van Den Haag.

Meer informatie www.thepenthouse.nl en Tickets