PAARD ZOEKT VRIEND

Nieuw supportprogramma van start in Paard

Vanaf 21 december 2017 kunnen regelmatige bezoekers van poppodium Paard lid worden van de Paard-vriendenclub. Een jaarlijkse contributie verschaft Vrienden korting op de kaartverkoop van bijna alle shows, toegang tot een quick line bij drukke concerten en andere vriendendiensten. De opbrengst van het programma steekt het podium in een betere concertbeleving.

Paard, het grootste poppodium van Den Haag, bestaat sinds 1972 en zit veel Hagenezen in de genen. Strategisch adviseur Bas de Wit: “Er is een grote groep van muziekliefhebbers in Den Haag voor wie Paard een tweede huiskamer is. We zochten al een tijd naar een manier om hen concreet bij de ontwikkeling van het Paard te betrekken en ze tegelijkertijd af en toe op een leuke manier te bedanken voor hun trouw. Met het Paardvriend programma kunnen we hier eindelijk iets moois mee doen.”

De Paardvriend contributie bedraagt €50 per jaar. Dit bedrag investeert Paard in een betere concertbeleving. “Het lidmaatschapsgeld investeren we in zaken waar bezoekers direct iets aan hebben. Zo is de opbrengst voor seizoen 2017/2018 bestemd voor akoestische verbeteringen aan de zalen zodat het allemaal nog beter klinkt.”

Ook zal Paard deze harde kern van bezoekers op de hoogte brengen van vroege bevestigingen van shows, en hen om advies vragen bij nieuwe ideeën over de ontwikkeling van het podium. “Het is voor ons een geweldige manier om meer in contact te komen met de echte Paardmensen. Zij kennen het podium als geen ander en hun mening is daarom waardevol voor ons”

De support wordt beloond met praktisch voordeel, speciale uitnodigingen en nieuwe functionaliteiten. Denk aan exclusieve pre-sales, toegangskorting en een backstage-tour. Vrienden ontvangen een clubkaart waar E-tickets op geladen kunnen worden en die het aantal bezoeken registreert. “Hoe vaker je komt, hoe meer je cadeau krijgt van Paard.” Ook lost de clubkaart voor vaste bezoekers een belangrijk pijnpunt op: ze hoeven nooit meer in de rij te staan. Er komt bij drukke shows een quick line, waardoor Paardvrienden nooit meer in de beruchte ‘rij tot de hoek’ hoeven aan te sluiten.

Vanaf 21 december 2017 kunnen nieuwe Vrienden zich aanmelden. Meer info op www.paard.nl/vriendenclub