CHARLY LOWNOISE IN CONCERT OP SCHEVENINGEN

Met Stichting Popagenda Scheveningen hebben wij dit jaar een project uitgevoerd waarin bekende Scheveningse artiesten in de spotlights staan. In een interview praten zij over Scheveningen en over hun muziek. Het interview eindigt met een aankondiging van een eenmalig, uniek concert in Poppodium Saturnus in de Keizerstraat, Scheveningen-Dorp. De Scheveningse artiest mag zijn of haar eigen muziekavond samenstellen, in welke bezetting dan ook, zo lang er maar ook een podium wordt geboden voor jong talent.

Wij hebben onder andere Pat Smith en Arie Spaans als speciale gast gehad. Zaterdag 23 december (de afsluiter van het jaar) is voor deze Scheveningse Artiest:

Voor het project ‘Popagenda Presenteert…. Scheveningse Artiest’ geeft Charly Lownoise zaterdagavond 23 december een unieke show weg op het podium van Saturnus in de Keizerstraat 58. Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Beleef die tijd weer mee in Scheveningen-Dorp en ga uit je plaat!

Voorprogramma
De opwarmers van Charly Lownoise zijn om van te watertanden:

Syzz
Genoemd als de best opkomende DJ-act wereldwijd in de DJ MAG: Syzz! Scheveninger Ryan Fieret is het gezicht, Jesse Draak produceert als stille kracht vanuit de studio.

Andor van Reeven
Anno nu heeft Andor van Reeven de focus op een rol als ghost-producent in de EDM en samenwerkingsprojecten met Charly Lownoise. Back in the days maakte hij furore onder pseudoniemen als Orion Groove Project, Master Tempo, O.G.P. en Club Encounters. Vanavond zet hij Scheveningen-Dorp op z’n kop!

Tickets
Grijp die tickets hierbit.ly/2jg3hM5! Voor slechts 7,50* euri in de voorverkoop ben je binnen!

Charly Lownoise | Zaterdag 23 december 2017 | Poppodium Saturnus | Keizerstraat 58 Scheveningen | Aanvang 21:00 uur | Tickets: € 7,50* online voorverkoop | www.facebook.com/PopagendaScheveningen |www.popagendascheveningen.nl

*+ 1 euro reserveringskosten
**Aan de deur: € 12,50

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten