25ste editie PUUR GELUL in Paard groots uitgepakt

Kluun, Martijn Koning, Arie Koomen, Saskia Noort en vele andere bekende sprekers tijdens avond vol verbaal geweld

Met Ras-Hagenees Boozy aan het roer is Puur Gelul is al meer dan tien jaar een begrip in Den Haag. PUUR GELUL is een avond vol overdonderend zinloos verbaal geweld. Punt. Een bonte verzameling van schrijvers, sprekers, verhalenvertellers, dichters, rappers en stand-uppers komen uit het hele land naar Den Haag om de literatuur een ‘boost’ te geven. Compleet voorzien van een nieuwe woordenschat en darmverkrampingen van het lachen stuurt Paard je na afloop weer de straat op. Op 19 november is de 25ste editie en hier wordt groots uitgepakt met grote namen.

Tijdens dit jubileum staan er een aantal  bekende schrijvers op het podium. Kluun is bekend van zijn debuutroman ‘Komt een vrouw bij de dokter en (oud)columnist bij ‘de Pers’’. Schrijfster Saskia Noort schreef talloze bestsellers en haar werk werd gebruikt voor televisie, film en theater.  Een andere vrouwelijke schrijfster op het programma is Stella Bergsma. Zij zette zichzelf in één klap op de kaart in literair Nederland met haar spraakmakende boek ‘Pussy Album’.

Er valt genoeg te lachen met  Arie Koomen, meester van de spontane grappen en bekend van het voormalig BNN programma De Lama’s en cabaretduo Arie & Sylvester. De snedige one-liners van Martijn Koning werken ook behoorlijk op je buikspieren en Howard Komproe, bedenker van de onelinershow Padoem Patsss, zal dat alleen nog maar versterken. Comédienne Soundos El Ahmadi, bekend van haar gevatte opmerkingen bij Wie is de Mol? en theaterprogramma’s sluit zich aan bij dit verbaal geweldige rijtje grappenmakers.

Verder staan Bernd Gansebev, zanger/ CEO van de Kraaien, de Haagse Politiewoordvoerder Kees Koppens en columnist en schrijver voor de correspondent Marcel van Roosmalen op het programma.

PUUR GELUL #25

ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

19:30 – 23:00 UUR

PAARD, DEN HAAG

TICKETS: € 15,00 (incl. Servicekosten) via https://www.paard.nl/event/puur-gelul-25/