Parkpop maakt nieuwe reeks namen bekend

Een ware pionier uit de Britse scene is toegevoegd aan de line-up van Parkpop. We hebben het natuurlijk over Alison Moyet die met onder anderen grote hits als ‘Alf’,  en ‘Is This Love?’ een plaats heeft bemachtigd in de top 5 best verkopende Britse zangeressen ooit. Naast de toevoeging van de Britse Alison Moyet zal ook meesterbassist en funklegende Bootsy Collins te bewonderen zijn op het podium. Daarnaast gaan de Haagse acts Henk & Melle en Jon Tarifa het Haags Podium betreden op 25 juni in het Zuiderpark.
Eerder werd al bekend dat o.a Broederliefde, The Baseballs, Los Pacaminons ft Paul Young, Toots & The Maytals en DOOL te zien zullen zijn op Parkpop. Klik hier voor de line-up tot nu toe van Parkpop Den Haag 2017.

Broederliefde wint 3FM Award
Op 27 april werden de 3FM Awards uitgereikt in TivoliVredenburg. De winnaars werden gekozen door de luisteraars van 3FM. Broederliefde gaf een optreden tijdens de 3FM Awards en viel zelf ook in de prijzen! De bekende Rotterdamse rapgroep won de prijs voor ‘Beste Groep’. Daarmee lieten ze Kensington, Chef’Special en De Staat ver achter zich. Hierdoor kan Broederliefde natuurlijk niet missen in de line-up van Parkpop!

Nieuw talent op Parkpop
Ook dit jaar zullen er naast de grote en internationale artiesten ook ongepolijste diamanten optreden. Tijdens de finale van ‘Road to Parkpop’ op Bevrijdingsfestival Den Haag, zullen Haagse talenten een spot proberen te verdienen op het Haags Podium op Parkpop 2017.

Parkpop DownTown
In het weekend van 23, 24 en 25 juni is Den Haag het décor van de beste popmuziek uit binnen- en buitenland. Op vrijdagavond  (23 juni) is de binnenstad van Den Haag opgetuigd als één grote Parkpop preparty. Onder de naam Parkpop DownTown zal op tal van podia een Parkpop gelabeld programma te zien zijn. Daarnaast kan je tijdens Night at the Park (24 juni) en Parkpop Den Haag (25 juni) natuurlijk weer genieten van nationale en internationale acts.

Een nieuwe partner voor Parkpop
Ducos is een meerjarige samenwerking aangegaan met Tempo-Team. Voor de evenementen Night at the Park en Parkpop. Met behulp van Tempo-Team wordt ook dit jaar weer gezorgd voor een heerlijke dag vol zon en muziek.

DOOL gaat als een speer
De band blijft natuurlijk gewoon gigantisch goed‘. Deze recensie van 3voor12 is een van de vele top recensies sinds de band weer aan het toeren is dit jaar. Wat kan je verwachten van deze lovende rockband? Lees hier de recensie van 3voor12  n.a.v. Paaspop 2017 en kom er zelf achter!

Parkpop Den Haag 

Wanneer:                     Zondag 25 juni
Tijden:                          12:00 – 21:30
Waar:                            Zuiderpark, Den Haag
Minimale leeftijd:      Alle leeftijden

Sta jij straks backstage op Night at the Park?
Ben jij vrienden, collega’s en familie aan het verleiden om ook naar DE 80’s en 90’s festival van het jaar te gaan? Word dan ambassadeur voor Night at the Park! Hoe het werkt? Super simpel: meld je aan via http://bit.ly/natpsocial, verkoop zoveel mogelijk kaarten voor Night at the Park aan vrienden, buren, familie en bekenden, en verdien zelf hele leuke beloningen. Wat dacht je van gratis tickets, drankmunten voor op het festival of zelfs een backstage tour!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten