Stukafest Den Haag eert Chuck Deely

Op donderdag 2 februari is het de vijfde editie van Stukafest Den Haag. Het landelijke studentenkamerfestival waarbij studenten optredens laten plaatsvinden in hun studentenkamer.
In de programmering van dit jaar stond wijlen Chuck Deely opgenomen in een studentenkamer in het Student Hotel aan de Hoefkade. Door zijn spijtige onverwachte overlijden is de programmerings- commissie van Stukafest nu per direct op zoek naar een act die als een eerbetoon aan Chuck opgevoerd kan worden in het Student Hotel. Suggesties zijn welkom via www.stukafest.nl/den-haag

Het programma van Stukafest Den Haag 2017 ziet er als volgt uit:
In een studentenkamer op het Westeinde kun je naar “Hun” kleinkunst act met wereldtoernee waar ze niet zoveel over kunnen vertellen. Op de Burgemeester van Karnebeeklaan staat een Engelse improvisatie comedy groep “Stranger Things Have Happend”. In de Weimarstraat kun je gaan kijken naar “Mensen zeggen dingen” voorziet mensen van een podium. Op de Noord West Buitensingel zit op de rand van het bed Hans Schuttenbeld met een kaligrafie live act. In de Jan Krosstraat is een jazz/pop optreden vergelijkbaar met Jamie Cullem en John Mayer. Snel door naar de Theresiastraat alwaar “Tenfold” folk songs brengt met een knipoog, sorry buurtjes. Op het Anna van Buerenplein staat “Orange Fox” geprogrammeerd U2-style met een mooie liveshow in de flat van de Universiteit Leiden. Blues op het Noordeinde en de Chuck Deely tribute act in het Student Hotel aan de Hoefkade. Gloeiende fsluiting in het Paard met een optreden van “The Cool Quest” en “DJ PJ”.

Stukafest Den Haag start op 2 februari in het Studenthotel met een heerlijke Stukahap, na de hap gaan alle bezoekers naar de verschillende studentenkamers. Je bepaalt als bezoeker zelf naar welke kamers je gaat bij het bestellen van de tickets. In totaal zijn er drie rondes langs de kamers eindigend in een groot Stukafeest in het Paard van Troje.

Kaarten zijn beschikbaar via www.stukafest.nl/den-haag zowel in passe-partout als in losse rondes.
Voor meer informatie kunt u ons bereiken via denhaag@stukafest.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag