Stones Coverband in Lokaal Vredebreuk!

Zaterdag 3 december komt de Westlandse Rolling Stones Coverband: Crossfire Hurricane naar Lokaal Vredebreuk aan de Papestraat in Den Haag! Één dag na de lancering van het nieuwe album van The Rolling Stones, heeft Lokaal Vredebreuk de Westlandse band gestrikt voor een optreden. Deze vijf jongemannen hebben het afgelopen jaar verschillende optredens gegeven; waarbij de sfeer, power en sound van de grootste Rock ’n Roll band wordt nagebootst. Een avond vol Bluesy Rock ’n Roll Madness staat u te wachten! De entree voor de avond is gratis.

Crossfire Hurricane is een Rolling Stones Coverband die bestaat uit: Dick Jagger, James Riff Hard, Ben Wyman, Ronnie Flex en Alpha Watts. De hits worden niet geschuwd door het vijftal, maar ook verrassende Stones nummers zullen de revue passeren. De jongemannen staan erom bekend een show neer te zetten, waarbij getracht wordt het publiek te vermaken zoals the Stones dit zelf ook doen.

Muziekcafé Lokaal Vredebreuk staat al decennia bekend als lint live muziekcafé van Den Haag en omstreken. Het café heeft elke dag een band, sessie of solo optreden voor je in petto. Ze verwelkomen iedereen graag in de tofste kelder van Den Haag. Voor de muziekliefhebber die geen noot kan spelen, kun je genieten van een vers getapte Heineken of van de diverse speciale bieren op fles.

Graag zien we u op zaterdag 3 december om 21:30 aan de Papestraat 38 in Lokaal Vredebreuk in Den Haag!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten