MICHEL DE HEY OPENT STRANDSEIZOEN IN PAASWEEKEND

– Laura Jones, Chris Stussy, Vaux en Michel bij de Karavaan op 27 maart –

De vogels beginnen te fluiten, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de eerste festivals raken al uitverkocht; de zomer komt eraan! Op paaszondag 27 maart is het tijd voor de traditionele HEY! Beachopening bij Strandclub de Karavaan in Scheveningen. Na een geweldige zomer met maarliefst 17 Strand HEY! edities in 2015 kan Michel niet wachten om weer voet te zetten in zijn favoriete strandtent in zijn favoriete badplaats!

LAURA JONES IN SCHEVENINGEN
Michel was er al een tijdje mee bezig, maar hij heeft eindelijk een gat in de agenda van Laura gevonden om langs te komen bij de Karavaan om met haar eigen ogen te zien of al zijn verhalen over deze plek kloppen. Ook sluit de kroonprins van de House, Chris Stussy, aan om te laten zien waarom hij deze zomer o.a. op Free Your Mind, Loveland en Boothstock te vinden is. Om het feest compleet te maken zorgt Kweekvijver held Vaux voor de warm up van de avond!

► MICHEL DE HEY
► LAURA JONES
► CHRIS STUSSY
► VAUX

IEDER JAAR UITVERKOCHT!
De afgelopen jaren was de HEY! Beach Opening altijd binnen een mum van tijd uitverkocht en het ziet er naar uit dat dit zomaar weer eens kan gebeuren 🙂 Team HEY! trekt in ieder geval alles uit de kast om het 10-jarig jubileum van de HEY! feesten optimaal te vieren op de plek waar zij zo vaak zijn geweest de afgelopen jaren!

Tickets via: www.micheldehey.com
Meer informatie via: www.facebook.com/events/1703325893213465/

10 YEARS OF HEY! TOUR
De HEY! Beach Opening is onderdeel van de 10 Years of HEY! tour. Het is in 2016 namelijk precies 10 jaar geleden dat het eerste HEY! feest plaats vond. Na een uitverkochte kick off in samenwerking met Thuishaven tourt Michel onder andere langs de volgende plaatsen:

27 maart: Beachclub de Karavaan w/ Laura Jones & Chris Stussy
9 april: Toffler Rotterdam w/ GERD
5 mei: de Melkweg w/ Michel de Hey VS. Benny Rodriges, Rauwkost
7 mei: Gebr. De Nobel w/ Gabriel Ananda, Chris Stussy
11 juni: Boothstock Festival w/ Deetron, Jesse Rose, Serge vs. Gerd, Crackazat, Budakid
30 juli: Ultrasonic Festival w/ Josh Wink, Juan Sanchez, Beesmunt Soundsytem & More
31 juli: Beachclub de Karavaan w/ Josh Wink & more

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten