Promotie

Organiseer je een feest of vertegenwoordig je een uitgaanslocatie en sta je nog niet op Stappen in Den Haag? Dan ben hier aan het juiste adres. Hier kun je de instructies vinden om jouw evenement gratis aan te melden.

Voordat een evenement op Stappen in Den Haag wordt opgenomen, dient het aan de volgende eisen te voldoen:

  • Het dient een openbaar evenement te zijn. (Dus niet alleen voor leden van bepaalde studentenvereniging bijvoorbeeld)
  • Het dient een evenement op Facebook te zijn of eigen website.
  • Het Facebook evenement dient een beschrijving van het feest te bevatten. (Leg mensen uit wat voor feest het is)
  • Het feest of festival dient iets te maken te hebben met muziek of dansen in Den Haag. (Dus geen date avonden of markten)
  • Staat uw feest of festival niet op Facebook dan kunt u altijd de informatie per mail naar ons toe sturen.

 

Wanneer je evenement of uitgaanslocatie aan deze eisen voldoet dan vragen we je een mailtje ( info@stappenindenhaag.nl ) te sturen met een link naar het Facebook evenement of uitgaanslocatie (Denk hierbij aan: minimum leeftijd, entree prijs). Je evenement wordt binnen 24 uur opgenomen en in onze database gezet.

Persberichten
Persberichten en ander uitgaansnieuws kunt u ons ook toesturen. We plaatsen alles incl. flyer of foto ( foto dient rechtenvrij te zijn ), mits het te maken heeft met uitgaan in Den Haag. De berichten plaatsten wij op onze nieuws pagina, deze berichten worden gedeeld naar Facebook en Twitter ook is er een mogelijkheid de berichten via RSS op uw eigen site te plaatsen.

Zorg dat je persbericht goede en duidelijke informatie bevat en meer dan 300 woorden bevat. Persberichten met verwijzing naar anderen party sites voor win acties worden niet geplaatst.

Voordelen
Onze agenda en nieuwsberichten bied vele voordelen, staat je nieuwsbericht(geen agenda) bij ons op de site wordt deze gedeeld naar Facebook ( 3800 leden ) en onze Twitter ( 2620 volgers ). Onze agenda is gekoppeld aan de uitgaans app www.goneout.nl en zal ook te zien zijn op de site van www.acku.nl de studenten site van de Haagse Hogeschool.

De informatie kan u sturen naar info@stappenindenhaag.nl