Clubs

danzig_denhaag_partymania

Danzig

HET Gezelligste Danscafé van Den Haag en omstreken. Kom bij ons je verjaardag, vrijgezellenfeest of elk ander feest vieren! Ook besloten feesten mogelijk!

Lange Houtstraat 9
2511 CV Den Haag
Tel.: 070 212 44 67
E-mail: info@danzig.nl
Website: http://www.danzig.nl

club_seven_denhaag_partymania

Club Seven

Gelegen in het centrum van Den Haag en met een capaciteit van 550 bezoekers is Seven een uitstekende locatie voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, borrel of workshop. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en op nog geen 5 minuten loopafstand vindt u de dichtstbijzijnde parkeergarage.

Seven heeft de beschikking over 2 zalen en een lounge waardoor wij geschikt zijn voor de meest uiteenlopende evenementen. Elke zaal heeft haar eigen voorzieningen als licht, geluid, garderobe, sanitair, cocktailbar en beamers.

Prinsegracht 14
2512GA Den Haag
Telefoon: 070-3633044
E-Mail: info@clubseven.nl
Website: www.clubseven.nl

havana_denhaag_partymania

Havana

Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goedgeprijsd eten, heerlijke cocktails, een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek.

Buitenhof 19
2513 AG  Den Haag
tel: 070-3562900
Website: http://www.havanadenhaag.nl/

millers_denhaag_partymania

Millers

Na het diner verandert Millers ieder weekend tot een ware club! Het meubilair gaat aan de kant, VIP table service wordt ingezet en de DJ’s zorgen voor de juiste muzikale sfeer ondersteund door live entertainment en light jockey. Millers bestaat dan uit 2 areas, te weten Millers en Millers Café. Qua muziek ligt de nadruk in Millers op dance / club en in Millers Café op de dance classics en 90's, oftewel de sfeer uit de 80’s en 90’s.

Plein 10,
2511 CR Den Haag
070-3629043
Website: http://www.millersdenhaag.nl/

magistrat_denhaag_partymania

Magistrat

Magistrat ligt midden in het centrum van Den Haag. De techno club van Den Haag. Gemakkelijk te bereiken te voet, per fiets of auto. Parkeren in de straten rond het centrum of in parkeergarages.
Openbaar vervoer naar Buitenhof te sluiten met een minuut lopen.

Kettingstraat 12b
2511 AN Den Haag
www.magistrat.club

paardvantroje_denhaag_partymania

Paard

Poppodium Paard staat garant voor een brede en gevarieerde programmering: Pop, Rock, Hiphop, Jazz, Blues, Americana, Wereldmuziek, stand-up comedy, van concerten tot dance.

Paard
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag
Website: http://www.paard.nl/

westwood_denhaag_partymania

Westwood

Alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond uit vind je in club Westwood met op vrijdag en zaterdag avond altijd iets leuks.

Laan van Poot 7
2566 EV Den Haag
Website: http://www.club-westwood.com/